У Франківську в інфекційній лікарні знаходиться 15 людей з підозрою на коронавірус

Сьогодні, 20 березня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків розповів про стан справ у місті у карантинний період.

Надаємо, в Івано-Франківську підтвердили перший випадок зараженням коронавірусом COVID-19. Жінка нещодавно померла в інфекційній лікарні. Їй було 56 років.

За словами міського голови, сьогодні з підозрою на коронавірус в обласній інфекційній лікарні є 15 осіб і треба розуміти, що туди везуть не просто коли є нежить, а з більшими симптоми.

“На жаль, мешканці Франківська легковажать карантином. Багато хто гуляє без потреби, карантин приймають як канікули. Прошу, не виходити без нагальної потреби на вулицю”, – сказав Марцінків.

Також він звернувся до людей, які повернулись з-за кордону. Міський голова попросив їх самоізолюватись і не робити так, щоб інші люди могли заразитись. Мовляв, чоловік першої хворої якраз і приїхав з Чехії.

До слова: В Івано-Франківську з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції, від 12 березня до 3 квітня всі без винятку навчальні заклади закрили на карантин. Також в місті вирішили зупинити роботу всього окрім аптек, продуктових магазинів та АЗС. Крім того з 19 березня в місті перестав курсувати весь громадський транспорт.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.