“Планують звільнятися”: Через карантин медсестри відмовляються виходити на роботу

Через ситуацію з транспортом медсестри в одній з лікарень змушені були добиратися на роботу на таксі, а витрати брали на себе пацієнти. Про це розповіла волонерка і співзасновниця громадської ініціативи “Бути поруч” Анна Карашивська у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, співробітниці клініки навіть планують звільнятися з 23 березня.
“Сьогодні пацієнти, які проходять гемодіаліз в одній зі столичних лікарень, скидалися готівкою на оплату таксі медсестрам відділення. Всі медсестри – з Київської області. Вони відмовляються виходити на роботу і збираються звільнятися вже з понеділка”, – йдеться в публікації.

Пост також був продубльований і для Київської міської державної адміністрації, мера столиці Віталія Кличка та Департамента охорони здоров’я Києва.

Користувачі мережі зазначають, що небайдужі громадяни готові на своєму авто підвозити співробітників медустанов – жителів області – на роботу і назад. Також звучить обурення, що керівництво лікарні повинно було підготуватися до подібної ситуації та заздалегідь продумати механізм дій.

Ми збираємо дані, хто в області готовий підвозити молодший та середній медперсонал у Київ і забирати додому. Багато людей виявили готовність. 3 району Київської області.
Це очікувано. На жаль.
Ваша пропозиція? Відкриємо метро?
От не зрозуміла мені ситуація! Чим займається директор медичного закладу? Це він повинен був розробити план дій і чергувань, маршрути підбору медичних працівників! А ще питання, в лікарні більше немає медичних працівників? Що, тільки по тому відділенню працівники можуть зробити діаліз? Або за принципом, не наше відділення – не наші питання?

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.