Коли закінчиться війна в Україні: передбачення провісника Едгара Кейсі

Провісник і цілитель, який жив у XX столітті, багато розповів про майбутнє.

Едгар Кейсі – американський містик, медіум, цілитель та екстрасенс, який жив і працював, переважно, у XX столітті, і свого часу зробив безліч різноманітних пророкувань про майбутнє, більшість з яких збулися. УНІАН з’ясував, що говорив Едгар Кейсі про Україну і який прогноз давав на 2024-2025 роки.

Едгар Кейсі – передбачення про Україну
Унікальний метод Кейсі полягав у тому, що він входив у транс, через що здавалося, ніби він спить, тому його прозвали “Сплячим пророком”. Дивно, але ще 1938 року він передбачив, що в Україні почнеться війна, і навіть назвав дату – 2014 рік. Кейсі вважав, що гряде велика війна в Європі, а бойові дії почнуться саме в Україні. Те, що сказав Едгар Кейсі про Україну, сучасні історики сприймають, як правдиве пророцтво, бо справді у 2024 році бойові дії розпочалися у Східній Україні, а також Україна втратила Крим.

Щодо великої війни та її закінчення Кейсі не називав жодних точних дат, натомість сказав, що конфлікт закінчиться раптово, а після настане період процвітання та миру.

Едгар Кейсі – передбачення на 2024-2025 роки
Багато про що говорив у своєму житті Едгар Кейсі – пророцтва стосувалися не тільки України, а й інших країн, різних релігій і навіть природи. Історики та біографи стверджують, що провісник зробив кілька попереджень про майбутнє.

Природні катаклізми

Кейсі передбачив, що виверження двох вулканів стане відправною точкою у зміні “обличчя Землі”. Африка розділиться на три частини, деякі міста будуть затоплені. Тихий океан просунеться вперед, приховуючи під товщею води багато країн Азії. Західне узбережжя Америки зміщуватиметься на схід уздовж узбережжя Каліфорнії, де утворюються нові острови.

Читайте також  Бойовиками керують неврівноважені судимі офіцери ЗС РФ - розвідка

Трансформація Китаю

Дивно, але Кейсі вважав, що Китай стане центром християнства – країна сильно зміниться саме через вплив релігії. Зараз це здається неможливим, але провісник говорив, що для таких трансформацій потрібно пережити кілька поколінь. Зміни в духовному житті та релігії призведуть до конфліктів у суспільстві, але незабаром Китай стане не тільки економічним, а й духовним лідером для багатьох.

Збільшення тривалості життя і потенціалу

Містик заповідав, що люди зможуть жити довше – можливо, не кілька років, а кілька століть. Він припускав, що технології та медицина дійдуть до таких відкриттів, коли вдасться розв’язати проблему старіння людини і дати їй змогу насолоджуватися життям довше.

Також екстрасенс говорив, що до 2400 року люди зможуть досягти свого духовного потенціалу. Вони не змінюватимуться зовні, але зможуть відкинути скріпи моральних переконань і принципів, почати мислити ширше, дивитися “за горизонт”, таким чином розвиваючи в собі раніше невідомі якості.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.