У Франківську пасажир вбив таксиста і викрав машину (ФОТО, ВІДЕО)

Правоохоронці затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві таксиста в Тисменицькому районі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

13 березня до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що її співмешканець зник: поїхав таксувати і по даний час місце перебування його невідоме, телефонний зв‘язок з ним втрачено, інформує “Галка“.

На розшук прикарпатця негайно був зорієнтований особовий склад поліції, громадськість та допоміжні сили. Опитувалися колеги, знайомі та родичі, перевіряли камери відеоспостереження, проводилися подворові обходи дворів. Для встановлення місця знаходження автомобіля та громадянина перевіряли території міста та ближніх районів.

Оперативники управління карного розшуку обласної поліції спільно з тисменицькими та Івано-франківськими правоохоронцями вжили усіх заходів для розкриття цього злочину. Поліціянти в результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановили та затримали підозрюваного у вбивстві. Йдеться про 26-річного мешканця Тисменицького району.

Як встановили поліціянти, зловмисник сів до автомобіля і коли таксист підвозив його до пункту призначення в село Черніїв, сказав, що не має коштів оплатити проїзд. Під час сварки зловмисник витягнув ніж та завдав ним безліч ударів перевізнику.

Після цього тіло загиблого помістив в автомобіль та поїхав ним з місця злочину в село Старі Кривотули. 37-річний потерпілий від отриманих травм помер в автомобілі.

Наразі слідчі встановлюють усі обставини справи. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Поліціянти відкрили кримінальні провадження ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.