Антитерористичні навчання у Франківську: на в’їзді встановили блокпости (фоторепортаж)

В Івано-Франківську правоохоронці проводять другий етап антитерористичних навчань

Навчання передбачають посилене патрулювання правоохоронцями вулиць міста. Наразі на в’їздах до Івано-Франківська встановлені блокпости.
В управлінні СБУ в області зазначають, що усі дії відбуваються в рамках законодавства. Ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем.

У заходах беруть участь правоохоронні структури в області: служба безпеки України, підрозділи Національної поліції, Збройні Сили України, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також влади, органів місцевого самоврядування та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.
Відповідно до розроблених планів заходів озброєні працівники вказаних правоохоронних відомств перебувають на блок постах на вулицях міста у напрямках в’їздів (виїздів) до обласного центру з метою проведення навчання з протидій у випадку можливих терористичних загроз.

Зокрема, правоохоронці орієнтовані на виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів, розшук підозрюваних осіб, перевірка транспортних засобів тощо.
Перед початком навчань відбувся цільовий інструктаж учасників усіх відомств щодо дотримання чітких інструкцій дій.

Навчальні тренування проводяться в умовах максимально наближених до реальних. Прикарпатців просять з розумінням віднестися до навчальних заходів, зберігати спокій та не перешкоджати діям правоохоронців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: