На Прикарпатті може з’явитись завод з виробництва автомобільних деталей

Заступник голови облдержадміністрації Дмитро Романюк провів робочу зустріч із представниками німецької компанії Fisher Automotive Systems. Їх цікавить можливість розпочати виробництво на Прикарпатті.

Дмитро Романюк розповів потенційним інвесторам, що в області реалізовано багато інноваційних ідей, у тому числі через залучення інвестицій, інформує пресслужба ОДА.

«Прикарпаття відкрите для бізнесових проєктів, оскільки створення нових робочих місць є одним з пріоритетних напрямків для подальшого економічного розвитку», – сказав Романюк.

Під час зустрічі потенційним інвесторам Романюк презентував потенційні території під будівництво заводу з виробництва деталей для автомобілів.

Речник правління компанії Fisher Automotive Systems з Німеччини розповів про діяльність підприємства, його історію та плани керівництва щодо розширення географії виробництва.

Гості зазначали, що наступного року є перспектива відкриття нового заводу. Також йшлося й про розширення напрямків його розвитку, зокрема, виробництва до 2025 року.

РЕКЛАМА:

Джерело.