Е-декларації військовослужбовців у відкритому доступі

Останнім часом, активно демонструючи боротьбу з корупцією у всіх сферах, «хворі», на мою думку, ЗМІ, псевдоексперти, горе політологи тощо наполягають на відкритті доступу до персональних даних співробітників українських спецслужб та правоохоронних органів!

Російські пропагандисти дуже вдало використовують це, а може й фінансують, для роздмухування конфлікту між українським народом та владою!

Невже пересічні громадяни не розуміють, що відкритий доступ до персональних даних співробітників українських спецслужб та членів їх сімей, особливо у військовий період, є неприйнятним! Як зараз можна оприлюднювати прізвища, місце проживання та автомобілі носіїв державної таємниці?! Потрібно розуміти, що ці декларації є відкритими для спецорганів, які досконало перевіряють законність володіння тією чи іншою власністю співробітників та здійснюють заходи з фінансового контролю стосовно окремих категорій осіб !

В жодній Європейський країні Ви навіть кількість співробітників спецслужби не дізнаєтеся, не те що, прізвища та зарплатню! Просто нонсенс! Тож давайте не бути маріонетками російських спецслужб! Включаймо здоровий глузд та мозок!

Ми в соціальних мережах

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: