Шалено кохала його: мама розстріляної Олени Старостенко емоційно звернулася до вбивці

На Львівщині третю добу розшукують вбивцю 22-річної Олени Старостенко.

Брат підозрюваного у жорстокому вбивстві Андрій Тур опублікував пост, в якому розповів, що його родина активно допомагає поліції у пошуках Віктора.

За інформацією депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича, чоловіка, схожого на Віктора Тура, бачили у Сулимові, що на Жовківщині, проте убивця досі на волі.

Мешканцям Львівщини радять уважніше придивитися до фото. Тих хто бачив його нещодавно, або знає про можливе місце перебування, просять негайно телефонувати до поліції. І у жодному разі не намагатися затримати самостійно, адже злочинець може бути озброєний.

Прикмети Віктора Тура: зріст близько 170 сантиметрів, шатен, носить бороду. Був одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани.

Як йдеться у сюжеті Надзвичайних новин, Олена Старостенко родом із Новояворівська. Її мама рано померла, батько пиячив. У п’ятирічному віці Олену забрали з сім’ї, а згодом дівчинку вдочерила родина з Яворова.

З душогубом дівчина познайомилася два роки тому, після невдалих стосунків із хлопцем. Прийомним батькам про своє нове захоплення не розповідала, хоча вони її з ним бачили не раз. Казала, що цим з чоловіком зустрічається по роботі. Друзі знали про їхні стосунки. Кажуть, вони були дуже ніжними. Закохані багато часу проводили разом. Навіть за годину до трагедії пара відпочивала у ресторані в Пустомитах і виглядала щасливою. Чи знала Олена про те, що у її обранця є цивільна дружина і двоє дітей невідомо.

Прийомна мати загиблої дівчини Наталія просить нелюда добровільно здатися у поліцію.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.