Вчені назвали 10 чоловічих секс-звичок, які дратують жінок

Експерти опитали жінок, що роблять чоловіки в ліжку такого, що виводить їх із себе. Якщо ви соромитеся зізнатися своєму партнерові в чомусь, що вас дратує, просто покажіть йому цю статтю, пише Уніан.

Звичка не знімати шкарпетки під час сексу лідирує з величезним відривом – майже кожна жінка в опитуванні згадала про цю дивну чоловічу особливість. Нам теж цікаво: невже залишені на ногах шкарпетки дають відчуття захищеності, затишку й тепла? Що рухає чоловіками, які чіпляються за ці два нещасні клаптики тканини, як потопельники за соломинку?

Звичка перестраховуватися там, де цього не потрібно. Чоловіча параноя часом буває не тільки смішною, але й марною. Тож давайте не впадати в крайності. Ми ж пам’ятаємо, як називаються люди, які використовують перерваний статевий акт як спосіб контрацепції? Правильно! Батьки. Те ж стосується двох, трьох і більше презервативів. Не завжди “чим більше, тим краще”.

Звичка не слухати партнерку і робити все по‑своєму. Ця звичка дратує далеко не тільки в сексі, але й у стосунках у цілому. Хоча часом здається, що чоловіча й жіноча сексуальність мешкають десь на різних планетах.

Звичка одразу бігти в душ після сексу. Ні, душ після сексу може бути цілком здоровою та природною маніпуляцією, але чоловікам не варто забувати, що в сексі як мінімум двоє учасників, й коханка – не гумова лялька, яку можна просто сполоснути та засунути в шафу до наступного використання.

Звичка запитувати: “Ти кінчила?”. Вже скільки разів наголошували, що оргазм – не сенс сексу, і навіть якщо його не сталося, планета не зійде з осі. Але ні! Або все, або нічого!

Читайте також  В Україні з квітня знову підвищують пенсійний вік: кого це торкнеться

Звичка дивувати. Всі люблять сюрпризи. Чи ні? Загалом, про деякі речі краще домовлятися на березі. Особливо якщо справа доходить до рукоприкладства. Так-так, вам не почулося. Багатьом чоловікам хочеться «додати перчинку» в сексуальну гру.

Звичка до неробства. Ледарів не любить ніхто, а ледарів у ліжку – особливо. На жаль, досі збереглися екземпляри, які думають виключно про власне задоволення. Одна радість: таких легко “розкусити” з першого разу.

Звичка працювати “відбійним молотком”. Сюди входить зазвичай одразу дві характеристики: тривалість та різноманітність. Точніше, відсутність останнього. Судячи з усього, “відбійний молоток” – це не тимчасовий порив душі, це буквально покликання. Чоловіки-“відбійні молотки” не слухають нікого й нічого, вони просто “стукають і стукають”.

Звичка постійно розмовляти. Тут насправді на колір і смак товариш не всяк. Одним подобається dirty talk, тоді як інші вважають, що краще займатися цим в тиші.

Звичка вдавати “секс-машину”. Чоловіки-“секс-машини” легко можуть стати конкурентами “відбійних молотків”. Може, техніка у них різна, але ось дух єдиний.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.