Стало відомо, коли евакуйованих з Уханю українців планують відпустити додому

За попередньою інформацією, у четвер вранці всіх евакуйованих з Уханя, мають відпустити додому. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Олександр Махов, передає УНН.

За його словами, до медцентру Нацгвардії прибули епідеміологи повторно брати матеріали для аналізу на коронавірус.

“Результати мають повідомити до середи”, написав Махов і додав, що попередньо – у четвер вранці всіх евакуйованих з Уханя, мають відпустити додому.

Нагадаємо, 20 лютого літак із евакуйованими українцями з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Додамо, спецрейсом з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань до України прибули загалом 94 особи, з яких 22 особи – члени екіпажу і супроводжуючого медичного персоналу, а також 72 пасажири. Серед пасажирів, яких направили на обсервацію, 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.