Ізолювали увесь автобус. На Закарпатті виявили жінку з високою температурою. Поверталася з Італії

На Закарпатті у пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, учора у мікроавтобусі, який повертався з Італії, виявили жінку з підвищеною температурою.


Про це повідомила речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук.

За її словами, жінку з підвищеною температурою виявили в мікроавтобусі, що повертався з Італії, за допомогою інфрачервоного термометра 25 лютого близько 19.00.

«Відповідно до затвердженого алгоритму дій, автобус з хворою жінкою та всіх контактних із нею осіб було одразу скеровано на безпечну відстань до прибуття медиків», – уточнила речниця загону.

Згодом, за даними прикордонників, усіх пасажирів було скеровано до медзакладів на обстеження.

У прикордонному загоні не володіють інформацією про те, скільки пасажирів перебувало в мікроавтобусі.

Разом із жінкою в мікроавтобусі перебували 23 пасажири, їх усіх теж ізолювали та відправили на обстеження.

Нагадаємо, з 08:00 25 лютого у Закарпатській області у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Тиса» ввели обов`язковий температурний скрінінг громадян, які в’їжджають в Україну з ЄС з метою запобігання поширенню коронавірусу з Італії.

24 лютого стало відомо про госпіталізацію до Закарпатської обласної інфекційної лікарні місцевого жителя, який контактував із китайцем в Угорщині та має ознаки недуги.

Згодом у Закарпатській ОДА повідомили, що у чоловіка діагностовано бронхіт, його разом із дружиною обстежують в обласній інфекційній лікарні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: