Пoтужне звеpнення з пеpедової: чиновники, ви зажpались! Мaндати на стіл! Спочатку фpонт, досить кpасти!

Військовий, який служить на Куп’янському напрямку, записав відеозвернення до депутатів прямо з передової.

На його думку, чиновники, які відірвані від реальності та не розуміють першочерговості допомоги армії, мають залишити свої посади негайно.

«Ми достатньо довгий час знаходимось на куп’янському напрямку, тому у мене є що сказати. Я хотів би звернутись зараз до депутатів, чиновників, до всіх тих, хто відповідає за усе що відбувається тут. Ви взагалі відірвані від реалій, ваша інфантильність і байдуже ставлення до власної країни реально вражає», — висловив своє враження військовий.

У своєму зверненні військовослужбовець ЗСУ зачепив актуальну проблему витрачання бюджетних коштів на роботи з озеленення і благоустрою територій, тендери щодо яких обурили українців.

«Замість того щоб витратити гроші народу на потреби фронту ви витрачаєте їх на алеї, на сквери, на парки, на всю ту маячню, яка ніяк не допоможе нам виграти.

При тому, що ви знаєте, що західні партнери набагато менше виділяють нам військової допомоги, і на кожній ділянці фронту є потреба в усьому, починаючи з дронів, закінчуючи БК», — розповів він.

На думку військового, якщо не направити кошти на потреби армії, насолоджуватись працею місцевих депутатів будуть не українці, а окупанти.

«Ви повинні розуміти, якщо ми не відстоїмо свою країну, незалежність нашої країни, то ваші алеї та сквери уже будуть нікому не потрібні», — з болем у голосі зазначив військовослужбовець.

У підсумку військовий закликав усіх чиновників, які не розуміють викликів, перед якими стоїть наша країна, і у яких єдина мотивація лишатись на посаді це нагріти собі кишені, негайно покинути свої робочі місця, адже вони не виправдали довіру народу України.

Читайте також  У Франківську втопився 15-річний хлопець

«Тому ви повинні або стати частиною народу і боротись за свою країну, або покинути свої посади, тому що навіть у важкий період часу, коли ми боремося за свою незалежність, ви не здатні виправдати довіру нашого суспільства. У мене все», — підсумував військовослужбовець.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.