Стали відомими деталі нічної стрілянини в одному із ресторанів Києва (ФОТО, ВІДЕО)

Поліція затримала зловмисника, який вночі у ресторані на вулиці Братиславській у Деснянському районі Києва підстрелив двох чоловіків.

pm988image005

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Каєва

Із показів свідків з’ясувалося, що чоловіки, які стріляли, поїхали автомобілем «Тойота Ленд Крузер» сріблястого кольору.

«Орієнтування щодо розшуку зловмисників передали всім автопатрулям, тож під час плану-перехоплення патрульні помітили вказаний транспортний засіб, який рухався на великій швидкості. Вимогу поліцейських про зупинку водій проігнорував, тож його зупинили у результаті переслідування. За кермом перебував 24-річний уродженець Вінниччини, який відмовився надавати будь-які пояснення, посилаючись на статтю 63 Конституції України. Однак під час огляду машини у салоні виявили два зареєстровані пристрої для відстрілу гумовими кулями та магазин із набоями до одного з них. Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліція встановлює та розшукує інших учасників інциденту. З місця події також вилучені гільзи, які разом зі зброєю відправили на проведення експертизи», – йдеться у повідомленні.

За повідомленнями лікарів, у 47-річного потерпілого сліпе поранення лівої кисті та поверхневе поранення вуха (його життю нічого не загрожує), а у його 41-річного товариша – вогнепальне поранення м’яких тканин правої та лівої скроневої ділянки голови та сліпе поранення ліктя (чоловік без свідомості в післяопераційному стані перебуває у реанімаційному відділенні).

За цим фактом відразу розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, а після проведення першочерговий слідчих дій – за ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як писав «Вголос», у Києві 20 серпня на вулиці Братиславській сталася стрілянина, унаслідок якої постраждали двоє людей.

Читайте також  "Я не переживу це, я не знаю, як я далі буду жити": мати вбитого військового Леоніда у Дніпрі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.