Вчитель з Франківська представлятиме Україну на міжнародній арені у рамках проєкту “Новий погляд на історію”

П’ять учителів історії з п’яти областей України і серед них вчитель історії УГ №1 Володимир Половський стали учасниками проєкту “New views on history/Новий погляд на історію”. Педагоги як вчителі-експерти представлятимуть Україну на міжнародній арені протягом 2020 року в Берліні та Мінську. Про це інформує Депаратмент освіти і науки Івано-Франківської міської ради.

Реалізація проєкту здійснюється з 1.10.2019 до 31.03.2021 німецьким об’єднанням «KONTAKTE-KOHTAKTbI» за підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини в партнерстві з Молодіжною організацією «СТАН», Музеєм капітуляції Німеччини «Berlin-Karlshorst», громадською організацією «Інтерра» та освітньою організацією «Взаєморозуміння».

У рамках проєкту вчителі історії з України та інших країн Східного Партнерства та Німеччини опрацюють архівні документи, розроблять плани уроків про Другу світову війну, базуючись на міжнародному досвіді для подальшого впровадження в українських закладах освіти. Проєкт стартував із Івано-Франківська у січні 2020 року. На базі УГ №1 відбувалася зустріч його учасників. Вони ознайомилися з експозицією “Зразкового Музею Високої освіти міста”, побували на уроці історії Половського в 7(11)-Б класі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.