Потрібно прославити це тіло! Ця п’янота знесла коляску з немовлям на переході (ФОТО, ВІДЕО)

Потрібно прославити це тіло! Ця п’янота знесла коляску з немовлям на переході.

7 лютого до Енергодарського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалим по проспекту Енергетиків в місті Енергодар.

На місці події поліцейськими встановлено, що близько 12 години водій автомобіля «ЗАЗ» на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на дитячий візок з немовлям, який котила попереду себе пішохід.

Внаслідок аварії хлопчика 2019 року народження доставили до лікарні, мати немовля, жінка 1985 року народження, травм не отримала.

«За даними медичного огляду встановлено, що водій автомобіля перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння – 1,85 проміле. Мешканця Енергодару 1971 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України» — розповів заступник начальника ГУНП в Запорізькій області Олег Григоров.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

Місцеві жителі повідомляють, що дитина залишилася живою завдяки комбінезону і теплої ковдрі, в яку був закутаний

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.