“Я страшно її любив.” Дмитро Дікусар розповів про болючу втрату. “Більше нічого не хотілось”

Відомий хореограф Дмитро Дікусар, якому приписували роман з актрисою Вікторією Булітко, вперше розповів про особисте життя і зізнався, ким зайнято його серце.

Через вісім років подорожей і пошуків себе Дмитро повернувся в Україну і заново будує своє життя. Зараз він вперше розповів про шлюб із партнеркою по паркету Оленою Шоптенко та хворобливому розриві. Їх красивий і яскравий роман почався в Грузії, де вони ставили хореографію іншим парам під час танцювального шоу. Незабаром Діма повів Олену під вінець. А через три роки пара несподівано розлучилася.

«Шлюб з Оленою тривав 3 роки, але я ж не одружився на ній в перший день знайомства. Ми були разом 4 роки і навіть більше », – розповів Дікусар.

Він і зараз із сумом згадує про розставання. Каже, що вони не змагалися на сцені, у них не було романів на стороні. Просто почуття пройшли.

«Щось все-таки склалося, якщо ми так довго були разом. Я так розумію, що Олена знайшла того чоловіка, з яким вона щаслива. І я цьому радий. Мені не дуже важливо зараз копатися, чому ми не змогли бути разом. Напевно, на це було багато маленьких внутрішніх рішень, швидше за все нелегких, можливо, дуже складних. Ми різні. Напевно, я не підходив Оленці так, як, напевно, повинен був підходити. Може бути, картинка в її голові не збіглася з тим, що вона бачила. Не знаю. Це треба у Оленки запитати. Я любив її страшно сильно », – зізнався Дмитро.

Він не став уточнювати, хто саме став ініціатором розлучення, лише підкреслив, що важко переживав, впав у депресію.

«Ці відносини, як сірник, горіли-горіли і догоріла. На той момент, коли ми розлучилися, для мене це було, як втратити руку, підлогу мене. Я цей період дуже емоційно переживав, через біль, страждання. Після цього мені нічого не хотілося в плані відносин, напевно, ще цілий рік », – не приховує зараз хореограф.

Читайте також  Кредити по-новому: що потрібно знати українцям

Тільки час допомогло йому справитися з переживаннями. Зараз, незважаючи на чутки, серце Дмитра знову вільно. Він упевнений, що ще зустріне свою любов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.