6 порад, щоб рано прокидатись

Набридло щоранку прокидаюся, а потім нервувати, збираючись в поспіху? Існують кілька ефективних секретів, які допоможуть вам привчити себе до раннього підйому.

rtgt5t54

1. Не вечеряйте пізно, особливо з зерновими продуктами і з солодощами, що викликає неправильне травлення і призводить до збільшення токсинів в організмі, а в результаті виникає відчуття відсутності відпочинку.

2. Перед сном потрібно всіх пробачити або попросити вибачення, інакше погані контакти з людьми порушать продуктивність сну. Якщо вас турбують якісь думки, то постійно бажайте всім щастя до тих пір, поки не заснете.

3. Розплануйте щільно ранковий час. Якщо цього не зробити, то вранці буде здаватися, що можна трохи повалятися. Але потрібно відзначити, що якщо після пробудження ви лежите в ліжку більше 5-7 хвилин, то життєвий тонус при цьому сильно знижується і хороший ефект раннього вставання також зменшується.

4. Уникайте дуже теплої ковдри і занадто м’якої постелі, а також задушливої і теплої кімнати – все це викликає зниження вольових функцій людини і призводить до ліні.

5. Визначте сприятливу зону для розташування ліжка. Спати потрібно так, щоб голова була спрямована на схід або, в крайньому випадку, на північ.

6. У кімнаті, де ви спите, не повинно бути приготовленої їжі у відкритому посуді або неприбраних залишків їжі. Це опоганює свідомість і порушує сон.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.