Криміналістка стала хендмейницею та не жалкує про свій вибір

Ми продовжуємо розповідати історії прикарпаток, котрі займаються хендмейдом. Успішні, творчі, креативні…. Вони знаходять роботу до душі та вчаться заробляти на цьому. Маленька власна справа. Мрія дитинства, котра здійснилась. Самореалізація. Всі ці історії різні, але об’єднує наших героїнь впертість, сміливість і вміння почати все з нуля.

Наша стаття про Лілію Дорак. 

Живу в Калуші. Одружена, маю трьох дітей – сини 9 і 2 роки та донечка 4 роки. Також з нами живе моя мама та моя племінниця. Я навчалася в коледжі Стефаника та в ун-ті ім. Короля Данила Галицького на юридичному факультеті. Отримала диплом юрист-спеціаліст з криміналістики. Працювала юрисконсультом на ТзОВ “Логіст Продакшн Компані” до другого дикрету.


Я дуже хотіла мати таку чашечку з декором, але не могла купити, продавали тільки на російських сайтах. Тому почала сама мріяти займатися декором з полімерної глини ще 5 років тому, але наважилася тільки в липні 2018 року, коли була у третьому дикреті.


Навчалася самостійно в ютубі. Багато читала і дивилася ролики.
Коли займаюся ліпкою з глини то релаксую. Подобається абсолютно все. Важко інколи просидіти над окремою чашкою 5-6годин, не встаючи, але вже звиклося.
Звичайно креативлю, як творчій людині без креативу. Я почала декорувати олівчики, хоча ні в кого не бачила таких робіт. Також люблю виконувати декор за своєю фантазією.


Бо клієнти в основному замовляють з pinterest чи instagram копії чиїхось робіт.


Клієнтів не дуже багато. Основну частину своїх робіт я продаю на благодійних ярмарках.


Я практично з дітьми сама, чоловік працює далекобійником, тому працюю в основному пізно ввечері та вночі, коли діти заснуть. А коли вдома чоловік, то інколи вдається щось і вдень зробити.
Іншої роботи нема, бо найменшому тільки 2 роки, ще не можу залишити. Тому всі сили тратяться на дітей та ліпку.

Читайте також  У Долині вантажний потяг збив 13-річного хлопця


Звичайно, час є на родину. Родина на 1 місці. Ми любимо і подорожувати разом, і походи до кінотеатру, на атракціони, прогулянки лісом, парком і на грибочки ходимо. Любимо приймати гостей. Стараємося побільше бути разом. Вони мене в моєму хоббі підтримують.


Вартість роботи залежить від об’єму декору і розміру чашки, тому завжди коливається. Але я вкажу межі коливання.


Чашечка – 200-380грн
Ложечка, вилочка – 80-120грн
Чашечка+ложечка-300-480грн
Баночки – 100-350грн(від 80мл до 500мл)
Скриньки – 50-100грн
Брілочки – 35-60грн
Олівчики-35грн
Закладки-30грн
Фототримачі-50грн


Мої роботи є на сторінках:
instagram. com/liliiadorak
facebook/Лілія Дорак
Тел. 095 720 4823

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: