Вічна пам’ять! У Франківську померла викладачка одного із місцевих університетів

14 грудня 2017 року на 61-му році життя передчасно відійшла у вічність кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогічної та вікової психології філософського факультету, голова профбюро філософського факультету.

Про те, що цей світ покинула Макарова Людмила Іванівна повідомили на офіційній сторінці Прикарпатського національного університету, інформує WestNews.

“Ректорат Прикарпатського національного університету, профспілковий комітет, колектив філософського факультету висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійної. Нехай наші співчуття допоможуть Вам пережити біль непоправної втрати”, – йдеться у повідомленні.

Панахида відбудеться 14 грудня 2017 року о 17:00 год. в Будинку Скорботи за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Ребета, 3

Похорон відбудеться 15 грудня 2017 року о 10:00 год. в Будинку Скорботи за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Ребета,3 (виїзд автобуса з двору університету о 09:30 год.)

Довідково: Макарова Людмила Іванівна.  Народилася 18 липня 1956 року. Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогічної та вікової психології, автор і співавтор близько 70 наукових публікацій у галузі педагогічної психології, педагогіки, педагогічної майстерності, психології здоров’я. У 1978 році з відзнакою закінчила історико-педагогічний факультет Івано-Франківського педінституту. У 1993 році захистила кандидатську дисертацію у Київському Державному педагогічному інституті ім. М.Драгоманова на тему: “Формування у майбутніх вчителів умінь педагогічної діагностики виховного процесу”. Після захисту дисертації була переведена з кафедри педагогіки на кафедру соціальної психології, де отримала у 1995 р. наукове звання доцента. У 1996 р. здобула другу вищу освіту за спеціальністю “Психологія” і отримала кваліфікацію “Практичний психолог”. З 2000 р. – доцент кафедри педагогічної та вікової психології. У 2005 р. після підвищення кваліфікації у Київському Національному університеті ім. Т.Г.Шевченка на кафедрі соціальної роботи (зав. каф. проф. Ю.М.Швалб) отримала кваліфікацію “Викладач навчальних тренінгів”.

Макарова Л.І. вела активну громадську роботу. Була членом профкому викладачів та працівників університету, головою профспілкової організації філософського факультету,членом Вченої ради філософського факультету,член Шевченківського наукового товариства,факультетським керівником практики.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.