Вагітна жінка потрапила в аварію і могла замерзнути від страшного холоду, але її врятували вовки!

Мері Краник 25-річна секретарка з штату Аляска була на 8 місяці вагітності, коли добиралася додому на автомобілі, потрапила в страшну заметіль. Машина з’їхала з дороги і загрузла в заметі. Мері вибралася з машини, сподіваючись, що її підбере попутка, але заметіль все посилювалася. Жінка вирішила йти в місто пішки, насилу подолавши близько 800 метрів, у неї почалися перейми. Від болю вона втратила свідомість. Вона прийшла в себе через кілька хвилин.

Згадує Мері:

Моя голова лежала на спині величезного вовка, напевно, ватажка зграї. Решта вовки, а їх було близько дев’яти, оточували мене тісним кільцем, затуляючи від хуртовини. Я навіть не встигла злякатися. Хвилин через 20 я народила дитину. Одна вовчиця обережно перегризла пуповину, а потім разом зі своєю подругою вилизав дитини.

Решта вовки зігрівали її, жінка намагалася взяти на руки малюка, але їй не вистачало сил. Тоді вовчиця, яка перегризла пуповину, підштовхнула носом до неї дитинУ. Мері погодувала дитину грудьми.

Вовки весь час перебували біля мене щільною стіною, охороняючи від сніжної хуртовини. Я начебто була членом їх зграї, яка потребує допомоги.

Люди виявили покинутий автомобіль, і в той же час почали пошуки. Побачивши зграю вовків на горбі, люди почали відлякувати їх пострілами в повітря. Вовки розбіглися і тоді виявилася жінка з новонародженою дитиною. Вовки не втекли далеко, вони здалеку спостерігали, як люди переносять їх підопічну в машину.

Я думаю, що вони мене не забудуть, – сказала журналістам Мері, повернуся як-небудь з моїм маленьким сином на те саме місце. Я впевнена, що вони прийдуть.

Якби не свідки, яка виявила Мері в оточення вовків, мало хто зміг би повірити в цю історію.

Читайте також  Ганьба на всю країну!!! Віталія Козловського висміяли всі фанати, подробиці вас шокують

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.