“Діти так і не побачили бабусю і дідуся”: Зірка “Сватів” втратила двох батьків. Один за одним

Олеся Железняк розповіла, як пережила особисту трагедію. У актриси померли батьки, коли вона була вагітна першою дитиною. Її мати не пережила втрату чоловіка і пішла на той світ слідом за ним.

 

Зірка серіалу “Свати” Олеся Железняк зізналася, що пережила особисту трагедію.

У актриси пішли з життя батьки буквально один за одним. Олеся тоді багато знімалася, і за хворим батьком доглядала її мати. У тата актриси були серйозні проблеми з серцем. В якусь мить воно не витримало, і тато Олесі помер.

Тоді Железняк була вагітна першою дитиною. Незважаючи на горн, їй довелося зображати радість в серіалі. Але і на цьому чорна смуга в житті актриси не закінчилася.

Мама Олесі не змогла пережити втрату коханого чоловіка і пішла слідом за ним. Зірка “Сватів” зізналася, що дуже сумує за батьком і вдячна чоловікові Спартаку, який підтримав її в складний момент, передає “Стархіт”.

Актриса дуже шкодує, що її діти не застали на цьому світі своїх бабусю і дідуся. Олеся впевнена, що батьки допомагають їй з небес. Нагадаємо, велику популярність Олесі Железняк принесла роль Лариси в культовому серіалі “Свати”. За сюжетом вона грає господиню готелю, яка виходить заміж за Мітяя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.