“Зі смерті вашого сина роблять шоу”: підозрювана написала листа матері Павла Шеремета

Адвокат Юлії Кузьменко Владислав Добош опублікував листа своєї підзахисної, яку підозрюють у причетності до вбивства Павла Шеремета до матері загиблого.


Листа він опублікував у Facebook.

У своєму листі Кузьменко зазначила, що не буде намагатися переконати матір загиблого журналіста у своїй невинуватості, оскільки висновки про це повинні бути зроблені за підсумками експертиз.

“Ми з Вами не знайомі особисто, але вже, на жаль, знайомі заочно. Я не буду писати і переконувати Вас, що я тут ні до чого – я хочу, щоб Ви це дізналися з об’єктивних експертиз і доказів, на проведенні яких я наполягаю”, – пише вона.

Кузьменко називає “шоу”, те, що відбувається та просить у матері прощення за те, що їй доводиться спостерігати за ним.

“Я просто хочу висловити Вам моє щире співчуття. Ви пережили те, що боїться пережити кожна мати більше всього на світі. Смерть своєї дитини. Ви три роки після цього спостерігали імпотенцію нашої структури МВС у розслідуванні його смерті. Вибачте, але Вам доведеться знову побачити, що зі смерти вашого сина роблять шоу з нашою участю. Вибачте нашу країну за це. Я просто побажаю того, щоб одного разу перед Вами поставили справжніх вбивць та Ви могли б подивитися їм в очі. Тримайтеся”, – йдеться в листі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.