Пожежа в одеському коледжі: загиблою виявилася 17-річна дівчина, викладач знаходиться в важкому стані

У мерії пояснили, що, коли чоловіка викладача запросили на впізнання, він сказав, що це не його дружина.

Загиблою під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу виявилась 17-річна дівчина. Як повідомили в прес-службі мерії Одеси, викладач коледжу, яку раніше вважали загиблою, жива. За попередніми даними, вона перебуває в лікарні у тяжкому стані. У мерії пояснили, що, коли чоловіка викладача запросили на впізнання, він сказав, що це не його дружина.

«З’ясувалось, що загибла – 17-річна дівчина»
, – розповіли у мерії. За інформацією прес-служби, за попередніми даними, під час пожежі постраждали 24 людини, з яких одна померла.

Зокрема, в лікарнях міста перебувають 13 учнів коледжу: Христина Чернявська, Юлія Савельєва, Софія Свердленко і Олена Винарчук – 2002 р.н., Марія Куртеєва, Олена Бахчіванжі, Ганна Бац, Вікторія Беркатюк, Анастасія Авдеєнко і Юрій Новицький – 2003 р. н., Олена Рокіна і Руслана Белінська – 2001 р.н., а також 18-річна Ірина Савельєва. Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в центрі Одеси сталася пожежа в навчальному корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. За даними мерії, під час пожежі постраждали понад 20 людей, з яких 9 – діти. Також повідомлялось про загибель 33-річної співробітниці коледжу. Рятувальники локалізували пожежу на площі 4 тис. кв. метрів. Її ліквідація триває. За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.