“Ти гониш”. Реп-гурт з Калуша презентував свій другий кліп

Калуський гурт Kalush презентував відеокліп на нову пісню “Ти гониш”.

«Ти гониш» — ці слова потрібно буквально кричати в обличчя своїм друзям і близьким, які стали на неправильний шлях, йдеться на порталі notatky.com.ua.

«Ми руйнуємо себе своїми звичками і нездоровим способом життя. У цьому треці я хочу розповісти про те, куди нас може привести те саме «за компанію», — каже Олег Псюк aka Псючий Син, лід-МС нового українського проєкту Kalush.

Це вже друга робота молодого реп-тріо, до якого входить Псючий Син, загадковий персонаж Килиммен і мультінструменталіст Ігор Діденчук, чиї партії на народних інструментах додають музиці Kalush етно-колориту. Дебютний кліп «Не маринуй», що вийшов місяць тому, активно підтримала в своєму Instagram Alyona Alyona. Судячи з усього, за спиною Kalush стоїть та сама команда, що рік тому запускала на орбіту її проєкт.

Вже з другого синглу Kalush звернув на себе увагу легендарного хіп-хоп лейблу Def Jam, заснованого ще в середині 80-х саунд-продюсером Ріком Рубіном і Расселом Сіммонсом з групи Run DMC. Здається, це перший випадок в історії українського (ймовірно, і російського) хіп-хопу, коли локальний артист підписав контракт з лейблом масштабу Def Jam.

Ні самі хлопці, ні команда Kalush поки не коментують сенсаційну угоду, але з радістю діляться подробицями про зйомки нового відео. Режисер Антон Шинкаренко каже, що хлопці з Kalush самі виконували всі трюки з вогнеметом, з Kalush-мобілем в стилі кіберпанк, і самі ж стрибали з парашутом. Режисер зізнається, що любить до кінця тримати інтригу своїх робіт, бо соціальний підтекст кліпу не очевидний аж до останньої сцени. Щодо скульптури, яка знаходиться в центрі сюжету відео, то всі зображені на ній татуювання зовсім не випадкові.

Читайте також  Чи крадуть дітей на Прикарпатті, та що робити, аби цього не сталося

«Цікаво, хто першим відгадає всі відсилання?», — коментує Антон.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: