Мешканці села Раковець закрили у кабінеті голову Богородчанської райради і погрожують винести його з тріском. ОНОВЛЕНО

Батьки учнів Раковецького НВК стверджують, що голова Богородчанської районної ради Михайло Головчак пробує сфальсифікувати результат конкурсу на посаду директора школи.

Конкурс на посаду директора Раковецького НВК відбувся три дні тому.

“Попередньому директору дали догану і перевели фізкультурником в іншу школу. Люди сподівалися, що нарешті переломиться стіна корупції. Бо оголосили конкурс, а не так, як раніше, – призначали когось зверху”, – розповіла КУРСу представник батьківського комітету Світлана Волочій.

На конкурс подали документи двоє претендентів – Віталій Гомель, який виконував обов’язки директора Раковецького НВК після звільнення попереднього, і місцева вчителька Лариса Сікора.

Три дні тому відбувся конкурс і комісія визнала переможцем Віталія Гомеля.

Втім, як розповідає Світлана Волочій, голова районної ради Михайло Головчук не поспішав підписувати трудовий договір з переможцем конкурсу.

“Сказав прийти до нього сьогодні о 8 ранку. Віталій Гомель прийшов і просидів до кінця дня. Зібралися люди, щоб його підтримати. Але в кінці дня прийшов якийсь адвокат і сказав, що Івано-Франівський окружний адміністративний суд призупинив рішення комісії, бо Сікора його оскаржила”, – розповіла Лариса Волочій.

Наразі люди заблокували голову районної ради в його кабінеті з вимогою припинити фальсифікації.

“Якщо Віталія Гомеля не призначать директором, то ми її (Ларису Сікору, – КУРС) фізично не допустимо в школу, а голову районної ради винесемо з тріском”, – наголосила Світлана Волочій.

Вона також зазначила, що батьки мають докази, що Лариса Сікора ставила оцінки учням, які взагалі не відвідували школу, і готують звернення до правоохоронних органів.

Прибизно о 20.20 людям показали розпорядження про призначення Віталія Гомеля директором Раковецького НВК і вони розблокували кабінет голови райради.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.