“Мало облили, можете облити ще – бо г*вно, то на гроші”, – Халаменда

Сьогодні, 18 листопада, в Івано-Франківську підприємець Ігор Халаменда (відомий в місті як Бура), прокоментував події, які трапились у суботу на ринку.

Нагадаємо, 16 листопада він прийшов на Центральний ринок в бронежилеті. Халаменда наголосив, що люди, які захопили ринок – рейдери. Він намагався зайти в офіс ТОВ “Торговий сервіс”, проте його не пускали.

“У суботу ми вирішили, що дві сторони покидають місце події. Фірма ТОВ “Торговий Сервіс” залишила ринок, але там є інші люди, разом із поліцією. Можу сказати, що поліція займається бездіяльністю”, – сказав адвокат Бури Тарас Жарський.

Сам Халаменда наголосив, що він не буде силовим методом повертати офіс “Торгового сервісу”. Сподівається, що ще є влада в Україні, яка розбереться з цим питанням.

“Так, як працюють наші правоохоронці – неприпустимо. Я законний власник, а моїх людей та охоронців вивели з ринку, а їхніх людей – залишили. Ми не знаємо, хто ці люди, конкретно сказати не можемо”, – каже Ігор Халаменда.

Також Бура прокоментував те, що його облили нечистотами. Мовляв, правоохоронці казали, що будуть забезпечувати безпеку. Спочатку так і було, а коли вони виходили з офісу стався прикрий інцидент.

“Мало облили, г*вно це до грошей, можете облити ще кілька разів. Я до цього ставлюся по-філософськи”, – сказав Халаменда.

У той час на Халаменді була куртка з крокодилячої шкіри. За словами людей, які блокували йому доступ до ринку вона коштує 60 тис. євро.

“Ну може не така дорога, вона по знижці була. З 18 років я займаюся підприємницькою діяльністю. Я мав свиноферму, і можу собі позволити. Візьміть мою біографію, з 18 років завжди щось роблю. Я не купив машину, а купив куртку”, – додає Халаменда.

Читайте також  В Івано-Франківську пограбували автомобіль громадського активіста (фото)

Детальніше про ситуацію довкола франківського ринку читайте у матеріалі “Хто відповідає за базар?”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.