Українські оператори почали готувати користувачів до виходу Pokemon Go

До офіційного виходу гри про покемонів, Pokemon Go, в Україні почали готуватись мобільні оператори. Так, вони запропонували користувачам додатковий трафік у зв’язку з тим, що гра взаємодіє з реальним світом завдяки навігації.

455daa7144269f60a14dfe74c48dcddd1469783020
Новину повідомляє «Преса України».

Мобільні оператори, які функціонують на території України, почали готувати своїх користувачів до виходу популярної японської гри Pokemon Go. Так, вони запропонували додатковий інтернет-трафік для любителів покемонів.

Відомо, що додаток Pokemon Go використовує поточне місце розташування для пошуку вигаданих персонажів у реальному світі.

Наразі офіційна дата виходу гри в Україні невідома. Однак завзяті гравці починають знаходити шляхи попереднього установлення популярного додатку компанії Nintendo.

Крім того, в мережі щодня з’являється ряд пропозицій щодо встановлення та налаштування гри. Деякі українці пропонують послугу «вигулу телефона», що передбачає збирання вигаданих персонажів для власника телефону.

Нагадаємо, після виходу гри у Австралії, Новій Зеландії та США, акції компанії Nintendo різко підскочили на 57%. Після виходу Pokemon Go у рідній Японії, уряд країни представив пам’ятку для гравців, які часто стикаються з небезпеками.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.