В Івано-Франківську біля чудотворної ікони молитимуться за людей, що лежать у недугах.

В неділю 31 липня, о 18.00 у в храмі Св. Йоана Хрестителя, на вулиці Микитинецькій, в Івано-Франківську біля чудотворної ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської починаються Молитви родин за людей, у недугах лежащих.

4zgLn4cTe8Y

Отець Володимир Вінтонів, парох храму св. Йоана Хрестителя, у якому знаходиться Чудотворна Ікона Матері Божої Ласкавої Станиславівської, розповідає що зцілення за посередництвом Чудотворної Ікони часто відбуваються і без прямої присутності біля Ікони.

 

“Якщо через важку хворобу хтось не може прийти до храму, це не означає, що Ласкава Діва з Ісусом не вислухають його прохання. Дуже часто, — зауважує священик, — мене кличуть до тяжкохворих у реанімації, чи додому, до ліжка недужого. Окрім святих Тайн та молитви, кожному із них я залишаю Образок Ласкавої і тоді не я, а Богородиця з Ісусом творять чудо зцілення. У деяких випадках траплялось так, що людина знаходилась на лікуванні закордоном, або у іншому місті, скажімо, в Києві, тоді приходять до Ласкавої родини недужих та стають на молитву і Матінка Божа вислуховує ревну молитву. Такий спосіб заступницької молитви врятував багатьох від дуже найстрашніших хвороб. Так завдяки молитві родини перед Чудотворною Іконою, рік тому зцілився один чоловік, який просив не називати його ім’я, від раку. Були випадки зцілення і виходу із коми, алкоголізму, алергії, цукрового діабету. Первісна Церква широко не практикувала персональну, особисту молитву на зцілення чи звільнення. Натомість Ісус посилаючи учнів по двох, наказував їм голосити почуте від Нього Євангеліє і накладаючи на недужих руки, дарувати зцілення. Подібно у первісному описі апостолом Яковом ми теж зустрічаємо соборний принцип оздоровчих молитов: “якщо занедужає хтось між вами, хай закличе пресвітерів церковних…”. В практиці нашої Церкви у Св. Тайні Єлеопомазання-Соборування до цього дня збережена ця первісна спільність, де навколо кожного недужого збиралася вся Церква і випрошувала ласку зцілення. Молитва родини і друзів у храмі біля Чудотворної Ікони має надзвичайну силу, яку ніколи не зможемо осягнути вдома, тому що тут є особливе Богом вибране місце утвердження у вірі, яке багато приймає саме через чуда, які стаються тут. Окрім того, не вдома, а тільки в церкві, можемо приймати Святі Тайни, насамперед Тіло і Кров Воскресшого Христа, з яких черпаємо сили для підняття з недуги наших хворих, – говорить священик.

 

Читайте також  До Львова прибуде чудотворна ікона Розп’яття Спасителя, коронована Папою Франциском

Також, на цьому тижні відбудуться традиційні для храму молитви на зцілення і визволення від недуги БЕЗПЛІДНОСТІ над подружніми парами, які прагнуть дару батьківства.

 

Нагадаємо, вивчивши описи зцілень біля Івано-Франківської Ікони, у лютому цього року, папа Франциск надав їй повний відпуст, чим відновив і розширив привілеї надані його попередниками, цьому чудотворному образу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.