Київстар запустив новий соціальний тариф. Користуватися зможуть лише обрані

Київстар, український оператор мобільного зв’язку, середній дохід якого у третьому кварталі 2019 року склав 69 гривень від одного абонента, пропонує економний тарифний план за ціною всього 50 гривень на місяць.

Пакет послуг “Дзвінки 2019” від Kyivstar стане ідеальним рішенням для пенсіонерів та дітей дошкільного віку, яким не потрібна велика кількість інтернету, проте є необхідність безлімітно спілкуватися в мережі Київстар та з іншими мобільними операторами.

У тариф “Дзвінки 2019” входять:

Безлімітні дзвінки в мережі Київстар;
П’ятдесят хвилин на інших операторів, після вичерпання ліміту — одна гривня в хвилину;
П’ятсот мегабайт мобільного інтернету.

Як в інших подібних пакетах послуг, в цьому тарифі від Київстар передбачено зняття абонплати раз в чотири тижні. Якщо на рахунку коштів недостатньо, абоненту буде надано мінімальний пакет на добу за п’ять гривень.

Підключити тариф можуть тільки ті, хто отримав спеціальну пропозицію. Про те, як під неї потрапити, можна дізнатися у найближчому центрі надання послуг компанії Київстар. Пропозиція дійсна на всій території нашої країни, спеціальних регіональних умов немає.

Незважаючи на обмеженість пропозиції, неймовірна її вигідність призвела до того, що кількість абонентів Kyivstar, які перейшли на тариф “Дзвінки 2019”, зростає з кожним днем.

Раніше повідомлялося, що абоненти Київстар мають можливість користуватися послугами мобільного зв’язку навіть тоді, коли на їх рахунку бракує коштів. Для цього існує спеціальний сервіс “Екстра гроші”, вартість користування яким з 8 листопада становитиме 15-25 гривень, в залежності від тарифного плану абонента.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.