На вокзалі знайшли без нагляду 3-річного хлопчика – мати поїхала на заробітки. ФОТО

22 жовтня, близько 16 години в поліцію надійшло повідомлення про те, що по коліях на залізничному вокзалі в Коломиї ходить дитина віком 2-3 рочки без нагляду дорослих.

На щастя, хлопчика помітив випадковий перехожий, який і зателефонував поліцейським. Проте про повернення маленького знайди додому ще не йдеться. Наразі він перебуває в медзакладі, повідомляє Ювенальна превенція Прикарпаття.

Після отримання повідомлення про виявлення бездоглядної дитини на місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції. Поліцейські доставили малюка на обстеження до лікарні. Тим часом працівники ювенальної превенції розшукували батьків хлопчика.

Вже невдовзі поліцейські з’ясували, що знайдений 3-річний малюк мешкає на одній з вулиць неподалік залізничного вокзалу. Його 27-річна мама-одиначка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.

Утім вдома жінку не виявили – нещодавно вона поїхала на заробітки, залишивши дитину під опіку бабусі. Чому ж хлопчик опинився у небезпечному місці сам без дорослих – зараз також з’ясовується.

Проте, навіть знайшовши родичів хлопчика, ювенальні поліцейські не змогли повернути його додому. Під час відвідування помешкання цієї родини виявилося, що в оселі немає необхідних умов для проживання та виховання дитини.

Про цю ситуацію повідомлено службу у справах дітей.

РЕКЛАМА:

Джерело.