В Івано-Франківську заявляють про рейдерське захоплення центрального ринку

ТОВ «Торговий сервіс», яке протягом багатьох років було орендарем центрального ринку Івано-Франківська, змінило власника.

Відповідні зміни зареєстровані у Єдиному державному реєстрі підприємств, організацій та установ, пише Фіртка з посиланням на Галичину.

Новим власником ТОВ «Торговий сервіс» стала жителька смт Андріївка Волноваського району Донецької області Казанцева Тамара Вікторівна.

ТОВ «Торговий сервіс» також змінило юридичну адресу з Івано-Франківська на місто Дніпро.

Директором став Туяхов Олександр Леонідович.

У фірмі «Торговий Сервіс», котра є власником і адмініструє центральний ринок в Івано-Франківську, заявили про незаконне захоплення підприємства і звернулися в поліцію та до суду.

25 жовтня представники фірми дали брифінг для місцевих ЗМІ, інформує «Галка».

Тут повідомили, що ввечері 24 жовтня стало відомо, що фірма змінила реєстрацію, засновника і директора.

Зокрема тепер «Торговий Сервіс», згідно з даними Мін’юсту, ніби то має прописку в місті Дніпро. Нова власниця – Тамара Казанцева, зареєстрована у підконтрольній бойовиками Андріївці Волноваського району Донецької області. А керівником зазначили Олександра Туяхова. Нотаріус, котрий вніс зміни до бази даних Мін’юсту – Наталія Шилова з Кіровоградської області.

У «Торговому Сервісі» наголосили, що не проводили будь-яких дій щодо зміни власника, адреси чи директора. Тож ці дії називають класичним рейдерським захопленням. Представники фірми звернулися у поліцію та до суду.

До слова, наразі приміщення ринку на Дністровській взяли під охорону поліції. На місці чергують правоохоронці та є кілька службових авто.

«Власник фірми Ігор Халаменда є дійсним власником, він в Україні. Це захоплення бізнесу. Він зайнятий юридичними справами», – каже Іванова.

Наразі ринок працює у звичному режимі.

Заступник начальника міського відділу поліції Леонід Гончарук розповів, що поліція нині отримала три повідомлення, які можуть мати єдине пояснення.

Читайте також  300-500 вантажівок на день. Через перевезення вугілля на ТЕЦ калушани погрожують перекрити дорогу

Вранці з адміністрації закладу «Бетфорд» надійшло повідомлення про кількох невідомих осіб, які стоять під закладом. Працівники мали побоювання про свою безпеку, але на момент прибуття поліції невідомі зникли.

О 9.45 був виклик з Дністровської, 5 – головний інженер ринку повідомив, що з ним конфліктують вісім невідомих осіб. До приїзду поліції невідомі зникли.

В 11.15 правоохоронці отримали повідомлення про заволодіння транспортним засобом.

«На перехресті Василіянок Гарбарська Джип Тойота «підрізав», з нього вийшли троє невідомих осіб і заволоділи машиною. Наразі ми перевіряємо ці три повідомлення, і потім буде відомо, чи є щось спільне між цими подіями. Належна кількість поліції взяла ринок під охорону», – розповів Гончарук.

РЕКЛАМА:

Джерело.