На Прикарпатті керівник охорони “Національної лотереї” побив і закрив касирку в підвалі

Днями Коломийський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який побив касирку “Національної лотереї” та закрив у підвалі на годину.

 

10 травня цього року обвинувачений, який був керівником охорони “Національної лотереї” в Коломиї, дізнався від працівників закладу про 47 тис. гривень недостачі в касі. Він запитав потерпілу, яка працювала на касі і була відповідальна за недостачу, де гроші, інформує “Місто”.

Коли потерпіла відповіла, що не знає, то наніс їй декілька ударів кулаками рук в область обличчя та тулуба. Після цього помістив її в підвальне приміщення будинку та закрив кришку входу. Там вона перебувала впродовж години.

Недостачу за потерпілу повернув адміністратор. У неї попросили вибачення.

Обвинувачений свою вину визнав повністю та щиро розкаявся.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 146 ч. 2 КК України, та призначив йому покарання у виді двох років обмеження волі.

Проте на підставі ст. 75 КК України суд звільнив обвинуваченого від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк 2 роки.

Згідно зі ст. 76 КК України зобов’язав протягом іспитового строку не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації, повідомляти даний орган про зміну місця проживання, роботи та періодично з’являтись для реєстрації у визначений час.

РЕКЛАМА:

Джерело.