“Може дуже рано піти з життя”: Астролог вразив зізнанням про Дмитра Разумкова. Змінить країну!

На цьому тижні відзначив своє 36-річчя спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков. Він – по-справжньому талановитий політик і людина нової фармації, заявив астролог Влад Росс.

“У гороскопі Разумкова – висхідний Водолій, що завжди є ознакою людини, яка прагне змінити країну. І, маючи владу, він дійсно здатний змінити державу. Уран в гороскопі Дмитра вказує нововведення і великі зміни, які він здатний здійснити. А Юпітер, планета влади – в поєднанні з Ураном. Тому, поза всяким сумнівом, це – справжній політик, причому політик-реформатор”, – зазначив астролог.

Влад Росс переконаний, що, перебуваючи на посаді спікера українського парламенту Дмитро Разумков – на своєму місці.

Разом з тим, за словами астролога, таке поєднання планет в гороскопі вказує також на те, що Разумков прийшов до влади ненадовго.

“Уран вказує на швидкоплинність, стрімкість. Це як спалах блискавки, падаюча зірка, швидкоплинне явище, лише яскравий спалах на небі. Максимальний термін, який людина з таким показником в гороскопі може залишатися при владі, на своєму впливовому посаді – не більше п’яти-семи років”, – стверджує Росс.

Однак є в гороскопі Дмитра Разумкова і тривожні показники. Так, на думку Росса, в гороскопі спікера Ради чітко простежується небезпека передчасного відходу з життя.

“Про це Дмитро Разумков повинен бути попереджений, тому що той, хто попереджений – озброєний. Його Місяць – в поєднанні з Сатурном в Терезах, знаку смерті. Він може повторити долю батька, який, як відомо, дуже рано пішов з життя. Дай бог йому довгих років життя! Але цей показник в гороскопі повинен бути врахований: Разумкова потрібно бути максимально обережним і уважним до себе і свого самопочуття. Йому потрібно постійно стежити за здоров’ям”, – розповів Влад Росс.

Читайте також  Стало відомо, хто очолить Генпрокуратуру України замість Луценка

РЕКЛАМА:

Джерело.