Калушанка стала чемпіонкою України і візьме участь у чемпіонат світу з боротьби самбо

Упродовж трьох днів, з 28 вересня по1 жовтня, в Чорноморську Одеської області проходив Чемпіонат України з боротьби самбо серед чоловіків і жінок. Це вперше за часів незалежності нашої держави Одещина приймала чемпіонат України серед дорослих. Змагання зібрали понад 300 спортсменів з 20-ти регіонів України.

 

Як повідомив “Вікнам” тренер-викладач Калуської ДЮСШ «Сокіл», володар чорного паска, 2 ДАН Василь Клим, у складі збірної команди Івано-Франківської області у чемпіонаті взяла участь вихованка Калуської дитячо-юнацької спортивної школи «Сокіл», кандидат у майстри спорту України Марія Куневич. Змагаючись зі своїми суперницями у ваговій категорії до 60 кг, дівчина стала чемпіонкою України. При цьому Марія продемонструвала чудову техніку, прекрасну фізичну підготовку, проявила свої найкращі бійцівські і морально-вольові якості.

За здобуте перше місце на Чемпіонаті України з боротьби самбо серед дорослих вихованка ДЮСШ «Сокіл», КМСУ Марія Куневич нагороджена дипломом І ступеня та золотою медаллю Міністерства молоді та спорту України. Також вона у складі збірної команди України візьме участь у чемпіонаті світу з боротьби самбо, який відбудеться вже у листопаді у Південній Кореї.

У командному заліку за очками перемогу виборола команда Києва, друге і третє місця – у команд Одеської та Івано-Франківської областей відповідно.

РЕКЛАМА:

Джерело.