Зґвалтував, а потім злякався і вбив: Розправа над дитиною вразила всю Україну. “Затягнув тіло в очерет біля ставка”

Іноземець, після статевого акту, вбив 14-річну дівчинку

У Костянтинівці Донецької області через 20 днів після зникнення знайшли тіло 14-річної Ірини Лисенко.

Як повідомляє прокуратура області, 13 вересня дівчина втекла з дому. Через кілька годин після цього на зупинці громадського транспорту вона познайомилася з 39-річним чоловіком. Під час нетривалої розмови він запропонував дитині вступити з ним у статевий зв’язок.

За словами підозрюваного, після статевого акту він злякався, що дівчина може звернутися до поліції, тож дістав з кишені ножа та двічі вдарив ним її у шию. Від отриманих травм дівчина померла на місці, а злочинець затягнув тіло жертви в очерет біля ставка і втік.
15 вересня матір Ірини звернулася до поліції із заявою про зникнення доньки. Правоохоронці створили оперативний штаб та організували масштабні пошуки дитини. Під час слідчих та розшукових заходів оперативники встановили обставини зникнення дитини та вийшли на її вбивцю.

Підозрюваний виявився громадянином Молдови, який раніше був судимий за розбійний напад, повідомляє поліція Донеччини.

Правоохоронці вилучили речові докази. Тіло загиблої дівчини спрямували на експертизу. Поліція перевіряє факт зґвалтування дитини.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства, що карається позбавленням волі на строк до 15 років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

РЕКЛАМА:

Джерело.