Заради друзів поїхав на будівництво в Прагу: Батько відкрив правду про Андрія Богдана. Справа не в грошах

Керівник Офісу Президента Андрій Богдан заробив свої перші гроші в Празі і купив на них “дев’ятку”. Про це повідомив його батько Йосип Богдан.

“До 11-го класу в будинку ніхто не вів розмови, чим повинен займатися Андрій. Незабаром він сам зробив вибір на користь юрфаку”, – стверджує батько.

Йосип попросив колег по університету позайматися з сином правознавством. В результаті Андрій отримав високий бал і вступив до університету.

За словами батька, вже на 3-му курсі Андрій Богдан задумався про підробках і дуже скоро вирішив їхати в Прагу на будівництво, як і більшість місцевих заробітчан.

“Я запропонував: може, тобі дати ці гроші, які ти хочеш заробити? Андрій відмовився. Мовляв, не в них справа – туди їдуть його друзі. Я в свої студентські роки теж їздив підзаробляти в будівельний загін, так що сина зрозумів”, – згадує Йосип Богдан.

“Чесно, думав, що повернеться, але син витримав. І навіть заробив! Один раз подзвонив мені, розповідав: “Сьогодні так наробився, що коли віз останню тачку — вона просто з рук у мене випала”. Але я був гордий за сина, який сам захотів себе перевірити — чи зможе витримати важку фізичну працю, навантаження, погане харчування“, — згадує Йосип Богдан.

РЕКЛАМА:

Джерело.