“Вказівка на ранню смерть”: Заворотнюк зробили невтішний прогноз

Поки рідні актриси Анастасії Заворотнюк продовжують зберігати мовчання про її стан, журналісти і різні експерти продовжують наживатися на імені артистки. Так імовірно актриса знаходиться в клініці і у неї діагностували останню стадію раку мозку.

У Мережі за останні пару тижнів з’явилося стільки чуток і домислів, що можна хоч фільми знімати. Стан Насті коментують всі кому не лінь. За справу взялися навіть астропсихологи.

Так за словами Вікторії Віттрок, сьогодні в ЗМІ і Інтернеті про актрису пишуть багато неправди і безглуздості. Як впевнена астропсихолог, зірка не була в комі. В її гороскопі нічого про це не сказано.

«Але те, що в ньому є вказівка ​​на ранню смерть« прекрасної няні », ніяким сумнівам не підлягає. Там присутні класичні дані, які говорять про те, що її вік може бути коротким: напружений аспект Сонця до Місяця », – зауважила Валентина Віттрок.

Астропсихолог зазначила, що рак мозку все ж міг виникнути у актриси після процедури ЕКО. Справа в тому, що під час ЕКО дуже активними стають гормони. Вони і могли активізувати ракові клітини. Вони, до речі, як впевнена астропсихолог є в організмі кожної людини. Як вважає Валентина Віттрок, актриса могла пережити останнім часом сильний стрес, отримати травму, а може всьому виною гормональна терапія. Клітини почали швидко розмножуватися і згодом перетворилися в пухлину.

Відзначимо, що рідні Заворотнюк так ніяк і не прокоментували хворобу актриси. Вже немає ніяких сумнівів, що “Прекрасна няня” дійсно хвора.

Про це за останній тиждень не раз висловилися її друзі і знайомі. Крім того, представники преси, які цілодобово чергують біля клініки, бачили, як до медичного закладу приїжджав чоловік актриси фігурист Петро Чернишов. Тут же бачили і дочку зірки «моєї прекрасної няні» Анну.

Читайте також  “Плачемо всією сім’єю, а донечка каже, що у неї рaк-неборак”: батьки просять допомогти врятувaти їх донечку

До речі, представники преси робили вже не одну спробу проникнути в лікувальний заклад. Зараз тут на вході чергує відразу кілька охоронців. Вони уважно стежать, щоб ніхто не зміг пройти без потреби в лікарню. Раніше дочка Заворотнюк говорила, що інформація про нібито запропоновані їй 15 мільйонів рублів, неправдоподібна. Ніхто їй такі гроші за розповідь про матір не пропонував.

РЕКЛАМА:

Джерело.