Український сирота, який отримав 80% опіків тіла, під час вибуху газу в Італії, потребує допомоги

Допомоги потребує українець Адам Сердюченко, який постраждав під час вибуху газу в Мілані, 12 вересня 2020 року. Чоловік отримав 80% опіків тіла, та переніс безліч операцій.

Про допогомогу для українця, на своїй сторінці у facebook попросила журналіст Маріанна Сороневич.

Вибух газу у жилому будинку, що стався 12 вересня на площі Лівія в Мілані, поділила життя Адама Сердюченка навпіл.

Тоді в інциденті постраждало десяток осіб, та найбільші травми отримав 29-річний українець Адам Сердюченко. Він отримав опіки на 80 відсотків тіла.

Стан хлопця досі важкий, та його життю не загрожує небезпека. Він переніс дуже багато операцій по пересаді шкіри і зараз він повільно одужує та щодня проходить реабілітацію.

Адам – сирота від народження. Він виріс у дитячому будинку в Чернівецькій області. У юності хлопця прихистила сім’я із Лоді і дала можливість навчатися в Італії.

Три роки тому він переїхав у Мілан де працював метром високого рівня у елегантному бістро Martini Bistrot.

Після вибухху в Адама не залишилося ні голки. Сирота в чужій країні, він може покладатися лише на співчуття і доброту друзів.

Адам передає вітання усім, хто перейнявся його долею:

“Дякую усім, хто стежив за моєю історією з 12 вересня. У ці важкі часи ви додавали мені сили. Дякую тим, хто молиться за мене, і тим, хто зробив пожертви на мою сторінку GoFundMe, яка допомагає мені придбати деякі основні речі для побудови мого майбутнього. Не можу передати умоїх відчуттів, знаючи наскільки всі ви дбаєте про мене. Дякую Богу за те, що ви є”, – подякував небайдужим Адам.

Зробити пожертву можна безготівково тут.

Читайте також  Дівчина просто підчепила красивого хлопця в клубі, а в підсумку він виявився принцом з династії царя Соломона

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.