Магнітні бурі одна за одною атакують Україну, під загрозою кожен

Другий місяць осені зустріне українців магнітними коливаннями, які порушать спокійне життя кожного.

І хоча магнітна буря буде не дуже сильною, 1 жовтня можливі скачки тиску у людей, які страждають від серцево-судинних захворювань.
Крім того, в цей день можливі головні болі і слабкість. Тому на 1 жовтня краще не планувати жодних серйозних заходів. Фахівці попереджають: на тлі підвищеної дратівливості внаслідок магнітних збурень можуть виникнути сварки.

Також 29 жовтня на українців обрушиться наступна магнітна буря. В цей день вірогідні погіршення самопочуття, особливо у людей з хронічними захворюваннями. В такий непростий період також може з’явитися безсоння, на фоні магнітних коливань. Особливо вона торкнеться тих, у кого є проблеми зі сном. Метеочутливі люди можуть відчувати слабку головну біль, стукіт у скронях і запаморочення, скачки артеріального тиску.
Третя і заключна буря другого місяця осені настане вже 30 жовтня. Найскладніше в цей день доведеться метеочутливим людям, оскільки симптоми можуть накопичитися за два дні і тільки посилиться в цей день. На цьому тлі вірогідні погіршення настрою, відчуття пригніченості, загальна слабкість. Також можуть траплятися спалахи гніву.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.