У Надвірній вандали знищили пластикові квітники (фотофакт)

В ніч на 18 липня 2016 року вчинено дикунський та нахабний злочин: вандалами по-варварськи було знищено та пошкоджено 14 пластикових квітників з висадженими пеларгоніями, які розміщені на огороджувальних конструкціях проїжджої частини дороги на вулиці Мазепи біля приміщення районної центральної бібліотеки.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Для оформлення квітників працівники КП “Надвірнакомунсервіс” та підприємці-меценати докладають значних зусиль і створюють цілі композиції, що надає місту красивого та неповторного вигляду. Щодня десятки працівників комунальної служби клопіткою та важкою працею здійснюють догляд за даними насадженнями. Цей нелюдський акт вандалізму, який трапився цієї ночі, переступив всі межі моральних цінностей, адже це не тільки зневага до чужої праці, а й знущання над природою.

 

Варто зазначити, що за останні роки неодноразово було виявлено випадки крадіжок та нищення саджанців дерев, декоративних кущів і квітів в зоні відпочинку ім.Н.Яремчука та на алеях центральної частини міста. В травні цього року велике обурення у мешканців міста викликав вкрай ганебний випадок, коли жителькою м.Надвірна було вирвано з корінням та викрадено близько 40 саджанців туї, висаджених на Алеї Пам’яті Героїв Небесної Сотні на території Надвірнянської об’єднаної державної податкової інспекції.

 

“Закликаю та звертаюсь до представників Національної поліції знайти і покарати винних у вчиненні цього варварського злочину та в подальшому не допустити виникнення подібних випадків. Сподіваюсь, що кожен надвірнянець не буде байдужим до такого неподобства, засудить та допоможе виявити злочинців, які своїм дикунським поступком спотворили естетичний вигляд Надвірної. Тільки спільними зусиллями ми зможемо не дозволити в майбутньому виникнення таких безчинств та зупинити вандалів, які ганьблять честь нашого міста”, – закливав міський голова Надвірної Зіновій Андрійович.

 

 

 

Читайте також  З Алеї слави на Шевченка викрали табличку першому бургомістру Станиславова. ФОТО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.