Залишилося кілька днів. Лікарі припинили лікування Анастасії Заворотнюк

ЗМІ повідомляє про те, що лікарі припинили інтенсивне лікування 48-річної актриси Анастасії Заворотнюк, яка в даний час знаходиться у важкому стані в реанімації.

Результат пошуку зображень за запитом "Залишилося кілька днів. Лікарі припинили лікування Анастасії Заворотнюк"

Зірка серіалу Моя прекрасна няня залишилася в московській клініці, але тільки під наглядом — медики припинили проводити спеціалізовану терапію, яка не дала позитивних результатів.

Раніше повідомлялося, що перед цим вона пройшла курс лікування в Польщі, після якого і потрапила в реанімацію.

Незважаючи на те, що близькі родичі та представники Заворотнюк утримуються від коментарів щодо стану її здоров’я, продюсер групи Ласкавий май Андрій Разін пролив світло на ситуацію, підтвердивши, що вона перебуває у вкрай важкому стані.

https://www.instagram.com/p/B2WjhYABEHp/?utm_source=ig_embed

Зокрема, він повідомив, що зв’язався з її лікарями, які підтвердили, що актриса знаходиться в комі. За їхніми прогнозами, актрисі залишилося жити всього кілька днів, так як її стан лише погіршується:

«У Польщі все прискорилося — це ж швидко розвивається, порятунку практично немає. Вона зараз в комі, без свідомості, нікого туди не допускають, крім чоловіка. Я вчора подзвонив лікарям, які її спостерігають, запитав — можна відвідати? Кажуть, ні – ми її ввели вчора в штучну кому, на жаль, їй залишилося жити кілька днів. Всі можливі методи лікування вона пройшла, але почалася стадія — набряк мозку. На жаль, лікарі тут безсилі», — розповів він.

Разін також додав, що у Заворотнюк такий же діагноз, як у Жанни Фріске. Він зазначив, обидві зірки раніше вдавалися до омолоджуючої процедури з використанням стовбурових клітин, яка, на його думку, і стала причиною розвитку онкології:

«Пам’ятаю, ще років 15 тому вона мені говорила: Ти не пробував стовбурові клітини? Нова методика омолодження, продовжує життя — за нею майбутнє. Тоді це було модно, багато артистів, в тому числі і Жанна Фріске, цим захоплювалися, хотіли бути вічно молодими», — згадує продюсер.

Читайте також  "Це показання негайно робити щеплення": лікар-епідеміолог пояснила, навіщо потрібно вакцинуватися від коронавірусу

Разін також припустив, що здоров’я артистки підкосили багаторічні кредити — борги по іпотеці, через які вона щодня перебувала в стані стресу.

«Позначився стрес від багаторічної історії з боргами по іпотеці», — додав він.

За даними російських ЗМІ, в даний час з Заворотнюк знаходиться її чоловік Петро Чернишов. Актриса частково паралізована — лікарі діагностували у неї парез правої частини тіла. Крім того, здоров’я актриси погіршується через набряк мозку і запалення легенів.

https://www.instagram.com/p/Bu-iOQnlkQM/?utm_source=ig_embed

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.