Розбив параліч: стан Анастасії Заворотнюк у реанімації погіршився

У актриси повністю вражена права рука.
Так, за інформацією новинного Telegram-каналу Mash, стан Анастасії Заворотнюк в реанімації погіршився. Актрису частково паралізувало. У неї повністю вражена права рука. Нейрохірурги розглядають можливість операції, хоча будь-яке втручання зараз може бути небезпечно.

Анастасія Заворотнюк

Анастасію Заворотнюк паралізувало
Нагадаємо, що в 2019 році у Анастасії Заворотнюк діагностував рак головного мозку. Імовірно хвороба спровокувала ударна доза гормонів, яку актриса отримала під час процедури ЕКО, щоб народити дочку своєму чоловікові Петру Чернишову.

Після Заворотнюк пройшла курс хіміо – та променевої терапії. Однак вони не зробили ніякого впливу на пухлину в голові і стан жінки погіршився.

З 12 на 13 вересня Заворотнюк у критичному стані доставили з Польщі в реанімацію в Москві. У неї почався набряк головного мозку. Увечері в п’ятницю, 13 вересня, зірка серіалу “Моя прекрасна няня” була введена в медикаментозну кому, так як у неї почалися ускладнення у вигляді запалення легенів.

Анастасія Заворотнюк в критичному стані
Зараз Анастасія Заворотнюк знаходиться на межі життя і смерті. Лікарі борються за її життя, але операція постійно відкладається, так як вони бояться, що актриса може не пережити хірургічне втручання.

Поряд з паралізованою Заворотнюк знаходяться самі близькі люди. Серед них чоловік Петро Чернишов, який пішов з льодового шоу “Руслан і Людмила”, щоб бути поруч з коханою. Також у ліжку зірки чергують її мама і діти.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.