Селфі для мами: 13-річну дівчинку, яку вразило струмом на вагоні, готують до операції (ВІДЕО)

Селфі для мами: 13-річну дівчинку, яку вразило струмом на вагоні, готують до операції

Селфі для мами: 12-річну черкащанку, яку вразило струмом на вагоні, готують до операції (ВІДЕО)

У понеділок, 9 вересня, у селі Ленському Смілянського району сталася трагічна подія: тринадцятирічна Кароліна Петренко, роблячи селфі на вагоні, отримала ураження струмом від високовольтних мереж. Зараз вона знаходиться у реанімації опікового відділення. Як розповідає тітка Кароліни, на залізничній станції дівчинка вилізла на цистерну, щоб зробити фото. Доторкнулася до дротів.

– Вона нічого не пам’ятає. Її брат розповідає, що вона хотіла зробити селфі для мами, — зазначила тітка постраждалої Юлія Петренко.

Лікар Володимир Цапенко зазначає, що нині Кароліна при свідомості. У неї обпечено 70 відсотків тіла, 25 із них – глибокі опіки:

– Стан тяжкий, але стабільний. Дитина була здорова. Нічим серйозним не хворіла. Треба зрізати мертве все і закрити свинячою шкірою, яка в аптеках продається. Це перший етап, а далі на неї чекає складна інфузійна терапія. Це досить довготривале лікування.

Зі слів лікаря, завтра дівчинку мають прооперувати, проте коштів на це родина не має.

Варто зауважити, що на Черкащині впродовж останнього місяця опіки від ураження електрострумом одержали троє дітей. Двоє з них наразі перебувають у відділені.

Детальніше дивіться у сюжеті:

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.