На Прикарпатті жінка, продаючи мед, пограбувала будинок пенсіонера. ФОТО

Здобиччю злодійки стали грошові кошти в сумі 3000 гривень та паспорт громадянина України.

Із заявою про крадіжку грошей до поліції Коломийського району звернувся 83-річний мешканць села Глибока. Чоловік розповів, що напередодні до його будинку приходили жінка та пропонувала купити мед, після того він не виявив у себе грошових коштів, інформують “Вікна” з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Потерпілий надав чіткий опис жінки. Уже наступного дня у Львові поліцейські затримали підозрювану у скоєнні злочину. Нею виявилася 55-річна мешканка Закарпатської області. При огляді автомобіля, на якому пересувалась жінка зі спільниками, поліцейські вилучили знаряддя вчинення злочину, викрадені гроші та паспорт потерпілого.

Встановлено, що зловмисниця вже мала кілька судимостей за аналогічні злочини.

Наразі вирішується питання про обрання закарпатці запобіжного заходу за вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням в житло, передбаченої ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України. Покарання за скоєне передбачає від 3-х до 6-ти років позбавлення волі.

Зараз співробітники поліції перевіряють затриману на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території регіону. Досудове розслідування триває.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.