На Прикарпатті після бійки помер чоловік. Родичі загиблого обурені, бо фігурант на волі

В редакцію “Галки” звернулися рідні 60-річного чоловіка, котрий помер після бійки у селі Бабче Богородчанського району.

На Богородчанщині після бійки помер чоловік. Родичі загиблого обурені, бо фігурант на волі

Пізно ввечері 31 серпня під час застілля виник конфлікт між двома сусідами. За словами потерпілих, 40-річний чоловік, після суперечки, накинувся з кулаками на 59-річного мешканця Бабче. Після отриманих ударів останній втратив свідомість, свідки спробували надати йому допомогу, але потім залишили на місці пригоди. Вже удосвіта його виявили мати і сестра та викликали медиків. Чоловіка спершу госпіталізували у Богородчанську, а потім у обласну лікарню Івано-Франківська, де він впав в кому. Через кілька днів травмований помер від травм голови.

Рідні загиблого наголошують – фігурантом бійки є вже судимий за фатальну ДТП чоловік – близько десяти років тому він наїхав на двох 14-річних дівчат, вони не вижили. Кажуть, за це відсидів тільки два роки у в’язниці. Тому мають побоювання, що він уникне належної відповідальності і тепер. Тим паче, що досі не затриманий.

А ще родичі обурені, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом спричинення смерті з необережності. Вважають, що звинувачувати чоловіка мають в умисному вбивстві чи хоча б нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

У поліції Богородчанщини “Галці” запевнили – кваліфікація інциденту вірна. За справою стежить обласна прокуратура, на прийом в яку теж ходили рідні померлого. Кажуть, є покази трьох свідків, що загиблий чоловік впав під час штовханини та вдарився головою, ймовірно був нетверезим. Підозру учаснику бійки ще не вручили, бо триває кримінальна експертиза.

Тим не менш, рідні загиблого не вірять, що діагноз “набряк та стиснення головного мозку, крововиливи над підоболонки та речовини головного мозку, перелом кісток основи та склепіння черепа” він отримав лише від падіння. Вони вже звернулися за допомогою до правозахисників.

Читайте також  За зауваження – агресія: неповнолітнього, який накинувся на чоловіка на франківському вокзалі, помістили в тюрму. ФОТО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.