Як можна втратити любов через несказані вчасно слова

Через багато років після нашої останньої зустрічі, я прийшов до неї на мoгилку. Стою і розумію, що люблю її до сих пір. Серед її речей я знайшов щоденник, в якому прочитав такі важливі для мене слова, які в той же час причинили мені такий біль. Занадто пізно.

9 клас

Вперше я побачив її заплакану і засмучену в класі. Вона сиділа за партою. Я підійшов і поцікавився, в чому проблема. Причина смутку й печалі була в математиці, вона не могла впоратися із завданням. І я зголосився їй допомогти. Вона посміхнулася мені, сказала, що я найкращий друг на всьому білому світі, і поцілувала мене в щоку.

10 клас

Одного разу пролунав телефонний дзвінок. Це була вона, попросила мене приїхати до неї. Вона розлучилася зі своїм кавалером, і їй було нестерпно сидіти вдома на самоті. Звичайно ж, я тут же зірвався, все кинув і поїхав до неї. Ми дивилися фільм, базікали, і поруч з нею я був шалено щасливий.

Прощаючись, вона поцілувала мене і сказала, що я самий-самий кращий друг на всім білім світі, таких більше немає. А мені стало сумно, адже я її любив, тільки боявся про це сказати.

11 клас

Останній дзвінок. Випускний. Вона знову зателефонувала і попросила виручити її. Її хлопець захворів, а самій іти на випускний бал їй не хотілося. Я, звичайно ж, погодився. І як завжди почув від неї, що я найкращий друг. А я її любив усім серцем, тільки сказати про це мені не вистачало духу.

5 серпня

Ми знову зустрілися, і вона сказала, що виходить заміж. Серце зупинилося. Я для неї так і залишився просто хорошим другом. Вона була шалено красивою у весільній сукні. Я сподівався, що вона буде щаслива з ним.

Читайте також  У центрі Львова на дівчину впала частина балкону, але влада тут ні до чого (фото)

Хоча я як і раніше любив її, тільки тепер вже точно ніколи не скажу їй про це.

Через багато років

Життя швидкоплинне, її вже немає, а в руках у мене її щоденник, від читання якого у мене розривається серце.

Я не можу відірвати погляд від одного запису: «Він найкращий друг на світі, немає в світі нікого краще за нього. Він єдиний, хто розуміє мене з півслова. Він завжди мене втішає, виручає, допомагає. Я так сильно люблю його, але дуже боюся зізнатися йому в цьому. Дуже боюся його втратити ».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.