У Калуші екстрасенси розгадали таємницю смерті нареченої напередодні весілля

28 серпня на СТБ вийшов випуску містичного реаліті «Слідство ведуть екстрасенси».

Результат пошуку зображень за запитом "У Калуші екстрасенси розгадали таємницю смерті нареченої напередодні весілля"

Олена Курилова та Рубіна Цибульська приїхали до Калуша, щоб розслідувати дивну смерть молодої дівчини. Дівчина загинула, так і не дочекавшись свого весілля після пропозиції руки і серця від коханого.

Вона потрапила в реанімацію після нападу, який не міг пояснити жоден лікар. Наречений був з нею в той момент і бачив, як вона вказала на щось в порожній квартирі, як ніби побачивши когось, після чого забилася в конвульсіях. Швидка забрала Тетяну, але вже нічого не можна було змінити. Наречену затягувало за собою щось потойбічне.

Мама загиблої – Тетяна – була впевнена, що дочку забрав на той світ покійний брат. Він приснився дівчині напередодні цих страшних подій і назвав точну дату її смерті.

А найжахливіше, що тільки чотири роки тому мама Тані поховала і свого сина Сергія. Причина смерті – інсульт. Хлопцеві було всього 26 років. А перед смертю, як і сестру, його мучили сильні судоми, після чого він впав у кому. Так само несподівано і дивно обірвалося його життя. У Сергія залишилися дружина і маленька дочка.

Детальніше дивіться за посиланням:

https://ekstrasens.stb.ua/ru/issue/sledstvie-vedut-ekstrasensy-smotret-onlayn-vypusk-70-ot-28-08-2019/?fbclid=IwAR1iHmVfgMyryqYgXTepY1VJyCOD2gwTkl

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.