На Івано-Франківщині в ДТП травмовано четверо осіб: деталі

Аварії з потерпілими трапилися в Рожнятівському, Косівському та Рогатинському районах.Так, 2 вересня, близько 17 години 20 хвилин, в селі Сваричів Рожнятівського району, 15-річний мешканець району на “Skoda” не справився з керуванням та з’їхав у кювет.

У результаті ДТП 25 – річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження, проте від госпіталізації категорично відмовився. Автомобіль поміщено на територію Рожнятівського ВП для зберігання.

Цього ж дня ще одна аварія трапилася близько 13 години в селі Соколівка Косівського району. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 36-річний мешканець району, керуючи автомобілем “Пежо Експерт” намагався розвернутися в протилежному напрямку та виїхав на зустрічну смугу руху. Тому зіткнувся із мотоциклом “Альфа”. Ним керував 64-річний місцевий житель.

В результаті ДТП мотоцикліст з травмами доставлений до лікувального закладу. Водій автівки тверезий.

Аварія, де постраждали пішоходи, трапилася в селі Бабухів Рогатинського району. Водій на автівці “Пежо Боксер” обганяв автобус і не пропустив пішоходів.

У результаті автівка наїхала на жінку та її 10-річну доньку, які переходили дорогу.

В результаті ДТП 34-річна потерпіла отримала струс головного мозку, закритий перелом поперечних відростків, закритий краєвий перелом лівого верхнього краю крижової кістки. Обох постраждалих доставили в Рогатинську ЦРЛ. Водій – тверезий.

У всіх трьох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини подій, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.