Шоу «4 весілля». Путівку у Туреччину виграла пара з Прикарпаття (ВІДЕО)

В реаліті «4 весілля» наймолодші наречені шостого сезону зійшлися у недитячій «бійці» за «медовий місяць» у спекотній Туреччині.

Цього разу за краще проведення весілля змагалися учасниця нетрадиційної орієнтації Олександра з Києва, Інна з Західної України, яка запросила на своє весілля майже все місто, вагітна наречена Ірина з Вінниці та активна Аліна з Дніпропетровська.

18-річна медсестра Інна з міста Надвірна познайомилася зі своїм коханим ще в дитинстві. «Ми разом пасли корів, і я б ніколи не подумала, що цей «забіяка» стане моїм чоловіком», – розповіла наречена.

Молоді вирішили, що хочуть розділити свято з більшою частиною жителів свого міста, тому запрошених на весіллі було 260 чоловік, а весілля вийшло найдорожчим у програмі – 150 тисяч гривень.

Весілля, як і прийнято на Західній Україні, зіграли у традиційному українському стилі з вінчанням. Інна обрала просту, але дуже стильну весільну сукню кольору айворі, а гостей дивували місцевим бармен-шоу.

Врешті, пара з Прикарпаття стала переможцем програми і отримала путівку в Туреччину.

 

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож. І прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і загальному враженні від свята.

Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі і запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.