Горе-матір запорізьких «Мауглі» знайшлася, щоправда, ненадовго

Наразі хлопчаки, які п’ять днів прожили на пляжі з безпритульними, перебувають в лікарні. З ними все добре, вони бавляться іграшками, почувають себе в безпеці. Нещодавно матір вирішили таки «показатися», після цього знову зникла невідомо куди.

2-річний Максим та 3-річний Андрій, поки живуть в лікарні. Вони доволі жваві та веселі. Воно й не дивно, адже після огляду медиків, виявилося, що «знайди» здорові. Хлопчаки почувають себе комфортно, не набавляться іграшками. Схоже, вперше потрапили у нормальні умови.

Горе-матір таки об’явилася, підтвердила особистість дітей, потім знову зникла у невідомому напрямку. Однак сини батьків й не згадають. Розповідає у сюжеті «ТСН» журналіст Яків Носков.

Сім’я стояла на обліку в соціальній службі. Жінка та чоловік пиячили. Взимку їх хотіли позбавити батьківських прав. Однак ті забравши хлопців та чкурнули невідомо куди. В серпні оселилися на місцевому пляжі.

 

Посилання на відео: https://1plus1.ua/1plus1video/tsn-19-30/2019/tsn-za-20190830-lishila-ditej-u-tabori-bezhatkiv-gore-mati-znajshlas-a-potim-znovu-znikla

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.